Facebookgrupper

I Facebookgruppen Änglavänner har Eleonor sedan våren 2011 skapat en Änglaskola som är gratis, och där hon lägger ner mycket av sin tid och sitt engagemang. Den fungerar dessutom nästan som ett virtuellt bibliotek, där du kan söka och få svar på allt från den nya tidens chakran till enhörningar och skyddsänglar. I grupperna har hon dessutom hjälp från sina duktiga administratörer.

 

Från den gruppen har sedan andra blommat fram, för att få till ett fulltäckande system med allt från gruppcoachningsgrupper samt healinggrupp till de som behöver sörja anhöriga som gått bort:
Änglavänner - en utbildningsgrupp om Änglar och Högre Energier 

Den Nya Tidens Barn - en grupp om Indigo, Kristallbarn mm

Kvinnohjärtan <3 Gruppcoachning - en grupp för dig som kvinna, där du kan prata av dig och få råd

Frekvenshöjningar och Andligt Uppvaknande - en grupp för dig som undrar om den nya tiden

Tidigare Liv & Liven mellan Liven - en grupp för dig som är intresserad av inkarnation och vad som händer när vi går vidare, tillsammans med Ingela Hallgren

Tacksamhet, Skapande och Överflöd - en grupp i sann The Secret-anda, där du lär dig att ställa om fokus!

Resor till delfiner och valar - en grupp för dig med delfinlängtan, tillsammans med Charlotte Forsberg

Saknad, men aldrig glömd - en grupp för dig som mist någon

Djurens och Naturens Budskap - en grupp för dig som undrar om budskapen från djuren och naturen

Ljusspridarnas Marknadstorg – för dig som vill göra reklam för dig och dit företag, eller för dig som vill dela med dig av länkar eller tips

3H – Healing och Hälsa från Hjärtat - en healinggrupp där du får och kan ge gratis distanshealing samt få råd om hälsa

Nya Erans Brödraskap - en grupp för män att knyta samman och dela med sig av tankar och funderingar

Änglavänner samt övriga grupper har växt och blivit en stor källa till kärlek och visdom för medlemmarna, vilket vi är mycket stolta och glada över, då vi nästan varje dag får ta del av en levnadshistoria som utvecklats till det bättre tack vare de olika verktyg vi tillhandahåller och lär ut om.
Då det varit efterfrågat har vi nu skapat en möjlighet att visa sin uppskattning genom att donera en summa, och naturligtvis är det vilken summa man själv vill – och om man vill; grupperna kommer alltid att vara gratis!

 


Vi skickar välsignelser på allt som sänds till oss, så att vi i vår tur ska multiplicera detta och sprida er kärlek och generositet vidare, samt kunna hjälpa fler då detta sker helt på ideell basis ur vår önskan att skapa en bättre värld tillsammans.

.
Stort tack!
I ljus och kärlek,
Eleonor Magnusson med Team

 

Vi använder oss av PayPal – en av världens säkraste betalningslösningar.

Om du inte har ett PayPal konto så kan du lika enkelt använda ditt vanliga betalkort/kontokort utan att logga in. När du kommer till PayPal efter att ha klickat på “Genomför köp” finns två alternativ, att logga in och betala via PayPal eller att betala direkt med kort. Välj kortbetalning och följ instruktionerna. Din kortbetalning är säkrad genom PayPal. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken och lagras aldrig hos oss.